marți, 13 ianuarie 2015

Interviu radio-romania din 13.01.2015

Interviu radio-romania din 13.01.2015

Dragi ucraineni

În 14 ianuarie, noi, ucrainenii, sărbătorim Anul Nou - prilej de bucurie, de speranţă, dar şi de reflecţie la cele întâmplate în anul pe care tocmai l-am încheiat.  
Din păcate, pentru Ucraina a fost un an dificil, un an plin de provocări. A fost totodată un an în care ucrainenii au avut determinarea necesară pentru a-şi defini aşteptările, a-şi croi drumul, a deveni mai puternici şi mai uniţi. Dincolo de  preţul mult prea mare care a trebuit plătit şi care a constat inclusiv în vieţi omeneşti, consider că aceste evenimente au constituit o lecţie pentru noi toţi, pe care trebuie să ne-o asumăm.
Folosesc această ocazie pentru a transmite susţinerea totală în găsirea şi aplicarea unor măsuri menite a aduce pace, unitate, stabilitate şi prosperitate în Ucraina, precum şi pentru perspectiva europeană a ţării, care se conturează ca singurul răspuns la situaţia actuală.
In egală măsură, acum, la început de an, adresez gândurile mele cele mai bune tuturor membrilor comunităţii de ucraineni din România, împreună cu urări de sănătate, bucurii şi împliniri, atât în plan personal, cât şi profesional. Imi exprim speranţa că vom avea un 2015 mai liniştit, mai echilibrat şi mai îmbelşugat.  

            La mulţi ani!                                                        Deputat UUR, Ivan MAROCICO


Niciun comentariu: